ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΜΕΛΕΤΕΣ - ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε πλήρως την εκπόνηση όλων των απαιτούμενων μελετών για την αδειοδότηση οποιασδήποτε οικοδομικής εργασίας θέλετε να κάνετε, όπως άδειες δόμησης νέας κατασκευής ή προσθήκης σε υφιστάμενο κτίριο, άδειες λειτουργίας καταστημάτων με ή χωρίς αλλαγή χρήσης, κατασκευή ανελκυστήρα με έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας,ανασύσταση φακέλου οικοδομής και πολλά άλλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

Με βάση το νόμο 4495/2017: «απαγορεύεται και είναι απολύτως άκυρη η μεταβίβαση ή η σύσταση εμπράγματου δικαιώματος σε ακίνητο, στο οποίο έχει εκτελεστεί αυθαίρετη κατασκευή ή αλλαγή χρήσης.» Επίσης: «όλες οι αυθαίρετες κατασκευές και χρήσεις, οι οποίες δεν θα υπαχθούν στις διατάξεις του παρόντος, είναι κατεδαφιστέες». Το τεχνικό μας γραφείο αναλαμβάνει να ελέγξει το ακίνητό σας για αυθαιρεσίες (πολύ συχνά ο ιδιοκτήτης δεν γνωρίζει την ύπαρξη μιας αυθαιρεσίας), και σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε αυθαιρεσία, αναλαμβάνουμε την τακτοποίησή της.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
modern-interior-design-los-angeles

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Μας δείχνετε τον χώρο που θέλετε να αλλάξετε, μας περιγράφετε τις ανάγκες σας και εμείς σας κάνουμε ολοκληρωμένη πρόταση ανακαίνισης συνοδευόμενη από πλήρη τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση και προκοστολόγησή της.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΟΨΕΩΝ

ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

Ένα παλαιό κτίριο δεν είναι ανάγκη να φαίνεται παλαιό. Αναλαμβάνουμε την αναμόρφωση των όψεων του κτιρίου σας, με βάση τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής και αν είστε και πιο τολμηροί σας προτείνουμε το building tatoo για εξωτερικους αλλά και εσωτερικούς χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Σας καθοδηγούμε στην καλύτερη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας. Είτε έχετε κάποιο ακίνητο και σκέφτεστε να το πουλήσετε, είτε σκέφτεστε να επενδύσετε τα χρήματά σας αγοράζοντας κάποιο ακίνητο, είναι σίγουρο ότι θα χρειαστείτε μια υπεύθυνη καθοδήγηση, προκειμένου να αποφύγετε σφάλματα και παραλείψεις για τα οποία ίσως θα μετανοιώσετε αργότερα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Είναι χαρά μας να βοηθάμε νέους μηχανικούς στις πρώτες τους δουλειές, μεταφέροντάς τους την πολυετή εμπειρία μας σε αρχιτεκτονικές και στατικές μελέτες και επιβλέψεις. Επίσης, σας μaθαίνουμε να χρησιμοποιείτε τα τρια πιο διαδεδομένα  προγράμματα του χώρου μας (FESPA, AUTOCAD, REVIT), σε πραγματικές συνθήκες μελέτης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ