ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΨΕΩΝ

Αν είστε ιδιοκτήτης ενός παλαιού κτιρίου, πέραν της εσωτερικής ανακαίνισης που μπορείτε να κάνετε, μπορείτε να επέμβαιτε εξίσου αποτελεσματικά στην όψη του κτιρίου σας, ώστε να εναρμονιστεί με τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής, με προσθήκες αρχιτεκτονικών στοιχείων χαμηλού σχετικά κόστους.  Τέτοιες επεμβάσεις μπορεί να είναι η τοποθέτηση περσίδων, ξύλινων ή πέτρινων επικαλύψεων, αλλαγή χρωματισμού και άλλα. Εμείς, αναλαμβάνουμε τη μελέτη σύθεσης των όψεων του κτιρίου σας και σας προτείνουμε διάφορες εναλλακτικές λύσεις, συνοδευόμενες από τρισδιάστατα φωτορεαλιστικά σχέδια και προκοστολόγιση εργασιών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

BUILDING TATTOO

Ελάτε να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη!!! Όσοι θέλετε να κινηθείτε πιο τολμηρά σας προτείνουμε να αλλάξτε ριζικά την εμφάνιση του κτιρίου σας, με τον πιο όμορφο τρόπο. Ας βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος στο γκρίζο αυτής της πόλης κι ας αρχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε τους τυφλούς τοίχους των κτιρίων μας ως καμβάδες, ενός νέου τρόπου έκφρασης, το graffiti μεγάλων διαστάσεων. Σε πολλά μέρη του κόσμου η συγκεκριμένη τέχνη είναι πολύ διαδεδομένη και τα τελευταία χρόνια αρχίζει δειλά δειλά να κάνει την εμφάνισή της και στη χώρα μας.

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο απλό, μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε ένα δωμάτιο του σπιτιού σας ή ακόμα και μόνο ένα τοίχο π.χ. στο παιδικό δωμάτιο του μωρού σας, με μια παράσταση του αγαπημένου του κινουμένου σχεδίου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ