Νέα ισόγεια μονοκατοικία στη Δροσούπολη Αττικής

Νέα ισόγεια μονοκατοικία στη Δροσούπολη Αττικής

Ολοκληρώθηκε η αδειοδότηση του νέου μας έργου: Νέα ισόγεια μονοκατοικία στη Δροσούπολη Αττικής, σε συνεργασία με τη MAF Design+Construction.

Το οικόπεδο βρίσκεται εντός σχεδίου στην περιοχή Δροσούπολη, του δήμου Φυλής Αττικής στην περιφερειακή ενότητα Άνω Λιοσίων. Με βάση την παρούσα μελέτη πρόκειται να κατασκευαστεί ισόγεια κατοικία (συμβατική κατασκευή) επιφάνειας Ε = 114,34τμ η οποία θα αποτελείται από το χώρο της κουζίνας, του καθιστικού, της τραπεζαρίας, τρεις κρεβατοκάμαρες και δύο λουτρά προκειμένου να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες των ιδιοκτητών. Όλοι οι χώροι της ισόγειας κατοικίας εκτονώνονται προς το διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο της που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα. Τα στηθαία του κτιρίου θα είναι συνδυασμός κιγκλιδώματος και συμπαγούς τμήματος. Ανάλογη μορφή θα έχει και η περιμμετρική περίφραξη του οικοπέδου. Σε τμήμα των όψεων του κτιρίου θα τοποθετηθεί διακοσμητική λιθοδομή. Κατά το σχεδιασμό έχει ληφθεί υπόψιν η κατασκευή μελλοντικού ορόφου και η δυνατότητα εξυπηρέτησης ΑμεΑ.

Από πλευράς ένταξης στο περιβάλλον, το κτίριο έχει τοποθετηθεί σε επαφή με το βορειοδυτικό όριο και σε τμήμα του βορειοανατολικού ορίου. Το κτίριο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει την αισθητική των ιδιοκτητών του, αλλά παράλληλα να μην προσβάλει την αισθητική του ευρύτερου δομημένου περιβάλλοντος. Κατά τη σύνθεση του κτιρίου έγινε προσπάθεια να επιτευχθεί από άποψη αισθητικής, λειτουργικότητας, αλλά και αρμονίας με το ευρύτερο οικιστικό περιβάλλον, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες, την αισθητική και την οικονομική δυνατότητα των ιδιοκτητών.

 

 

Αφήστε μια απάντηση